Τρόποι Παραγγελίας

Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση tamiakes365.gr, η οποία ενημερώνεται πολλές φορές, σε καθημερινή βάση και φέρει ένδειξη διαθεσιμότητας για όλα τα προϊόντα μας.
Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με έναν από τους παρακάτω 4 τρόπους:

Μέσω web

Στη σελίδα μας tamiakes365.gr μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών. Κατόπιν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας τρόπους πληρωμής και αποστολής η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί εύκολα και γρήγορα.

Στην έδρα μας

Μπορείτε να έρθετε στην έδρα μας στην ΑΣΚΛHΠΙΟΥ 39 10680 ΑΘΗΝΑ, Αττική όπου θα εξοφλήσετε και θα παραλάβετε τα προϊόντα της επιλογής σας κατόπιν συνεννόησης.

Μέσω τηλεφώνου

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο 216 8093135, 210 3620251, 6977 260 754, Δευτέρα έως και Παρασκευή απο τις 9:00π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ.

24hour sales support & service

Μέσω Email

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (τιμολόγησης, αποστολής και στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και τους κωδικούς και τις ποσότητες των προϊόντων που θέλετε και στείλτε μας email: info@tamiakes365.gr.
Σημειώσεις:
* Για τιμολόγια με μειωμένο ΦΠΑ η παράδοση πρέπει να γίνεται στην αντίστοιχη περιοχή και να το αναγράφετε στα σχόλια της παραγγελίας.
* Τα προϊόντα θα τα λάβετε το συντομότερο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσης.
* Για να εκδοθεί τιμολόγιο απαραίτητα στοιχεία είναι η επωνυμία, η δραστηριότητα, το ΑΦΜ καθώς και η ΔΟΥ στην οποία ανήκει η επιχείρησή σας.
* Μία παραγγελία θα διαγράφεται αυτόματα σε 48 ώρες, εφόσον εξακολουθεί να υπάρχει εκκρεμότητα στην πληρωμή όπως, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή με την διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 216 809 31 35, Δευτέρα έως και Παρασκευή μέχρι τις 17:00 το απόγευμα ή μέσω email: info@tamiakes365.gr.