Η εταιρεία

Η εταιρεία ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΚΑΣ Ι.Κ.Ε. με έδρα την Αθήνα ιδρύθηκε, από την οικογένεια ΣΥΚΑ τον Νοέμβριο του 2018, για να διαχειριστεί το ηλεκτρονικό κατάστημα, με τίτλο "tamiakes365.gr".

Η εταιρεία είναι εξέλιξη της προσωπικής εταιρείας που ίδρυσε το 1958 ο Αθανάσιος Συκάς και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στον τομέα διάθεσης γραφομηχανών, αριθμομηχανών, ζυγαριών και μηχανών καταστημάτων και γραφείων. Με την εφαρμογή του νόμου περί φορολογικών ταμειακών μηχανών, προσανατολίστηκε κύρια προς αυτή την κατεύθυνση.

Το 1992 πέρασε στην ευθύνη του ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΥΚΑ και λειτουργεί με τον διακριτικό τίτλο "SYKAS CENTER". Από την αρχή της λειτουργίας της, η επιχείρηση πέτυχε την συνεργασία & εκπροσώπηση όλων των μεγάλων κατασκευαστικών ΟΙΚΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Υιοθετώντας και καθιερώνοντας κάθε αξιόπιστη σύγχρονη τεχνολογία έχουμε κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στην ελληνική αγορά ταμειακών μηχανών & συστημάτων καθώς και λοιπών μηχανών γραφείου. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο, η  τεχνογνωσία που συγκεντρώθηκε, η συνεχής ενημέρωση στα νέα συστήματα και οι νέες ιδέες, μας βοηθούν να προσφέρουμε πάντα τα ποιοτικότερα προϊόντα της αγοράς και να παρέχουμε  τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στις ανάγκες σας. Γνωρίζουμε όλες τις εξελίξεις στην αγορά και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή σε ό,τι χρειάζεστε προτείνοντας τις αποτελεσματικότερες λύσεις. Διαθέτουμε άρτια οργανωμένη τεχνική υπηρεσία service με έμπειρους τεχνικούς και αναλαμβάνουμε την επισκευή του συστήματος σας είτε στα εργαστήρια μας, είτε με άμεση επέμβαση τεχνικού στον χώρο σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας προσβλέπει στη γρήγορη και άμεση εξυπηρέτησή σας, με σεβασμό, υπευθυνότητα και συνέπεια, όλο το 24ωρο και σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Εγγύηση για την άψογη και ποιοτική εξυπηρέτησή σας αποτελεί η πολυετή εμπειρία μας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά οι πελάτες μας. 

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς σε χαμηλές τιμές, με υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης κι επικοινωνίας. Είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετούμε όπως θα γινόταν και σε ένα φυσικό κατάστημα, γρήγορα και αποτελεσματικά μέσω καινοτόμων υπηρεσιών Live chat, άμεσων τηλεφωνικών πληροφοριών, σύνταξη προσφορών κ.α.. Σας διαβεβαιώνουμε ότι προσπαθούμε πάντα οι αγορές σας στην "tamiakes365.gr’" να είναι μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από:

  • Φορολογικές Ταμειακές μηχανές επώνυμες και αξιόπιστες, (SAMSUNG, CASIO, PROLINE, SPECTRA, NORIKO, ICS, DPS, MRS, SHARP, SAREMA, INFOQUEST, PANASONIC), για κάθε είδους επιχείρηση, απλού τύπου με θερμικούς εκτυπωτές, ταμειακές μηχανές με μπαταρία αυτονομίας, ταμειακές μηχανές για φορητή λειτουργία, ταμειακές μηχανές που συνδέονται με bar code scanner στις καλύτερες τιμές της αγοράς με πλήρη Τεχνική Υποστήριξη.
  • Φορολογικούς Μηχανισμούς & Ταμειακά συστήματα διαφόρων μοντέλων, τερματικά συστήματα Point of Sales (POS), POS Tablets, POS Printers, Συστήματα παραγγελιοληψίας  & τιμολόγησης, Συστήματα Point of sale Touch Screens, Barcode Scanners, Barcode printers, εκτυπωτές διαφόρων μοντέλων, θερμικούς εκτυπωτές.
  • Ζυγιστικές μηχανές και Ζυγιστικά συστήματα με εκτύπωση ετικέτας.
  • Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, Laptops, Οθόνες, Οθόνες T/V.
  • Αναλώσιμα όπως, θερμικές χαρτοταινίες, θερμικές ετικέτες, ετικέτες θερμικής μεταφοράς. 
  • Αξεσουάρ όπως: ανιχνευτές πλαστών χρημάτων, καταμετρητές χαρτονομισμάτων, καταμετρητές κερμάτων, συρτάρια, νομισματοθήκες σταθερού τύπου, κερματοθήκες φορητές και σταθερές, σετ τσαντάκι μέσης με κερματοθήκη, θήκες για χαρτονομίσματα  μόνες  ή σε συνδυασμό με κερματοθήκες,  τσάντες μεταφοράς  (delivery).  

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία.