Οικονομικό πακέτο *Βενζινάδικο* (Πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης & hardware) SYKAS 0419

Κωδικός: SYΒΕΝ0419

Ολοκληρωμένη λύση για την μηχανογράφηση του πρατηρίου καυσίμων σας από την εταιρεία μας, με πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης της εταιρείας TESAEgroup SA και ηλεκτρονικό εξοπλισμό (hardware), από τους μεγαλύτερους οίκους.

Πες Αντίο στα Χειρόγραφα Εύκολα & Γρήγορα. Μηχανογράφησε την Επιχείρηση σου και εξασφάλισε τον Πλήρη Έλεγχο των Πελατών - Προμηθευτών και της Αποθήκης σου!

Ιδανική Επιλογή 

Περιλαμβάνει:  

1. Πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης, Pegasus Oil ERP Start Up

Η πλέον Εξειδικευμένη Εφαρμογή για τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων στην Ελληνική αγορά! 

Το Pegasus Oil ERP αποτελεί εφαρμογή - σταθμό για το καθετοποιημένο λογισμικό. Παρουσιάστηκε και έγινε ευρέως αποδεκτό από την αγορά το  1998 και έκτοτε μετράει δεκάδες πετυχημένες εγκαταστάσεις ενώ έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των Πρατηριούχων. Μετά την εισαγωγή του συστήματος Εισροών - Εκροών, το Pegasus Oil ERP πλαισιώθηκε από σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου των Αντλιών Καυσίμων.

Γιατί ξεχωρίζει το Pegasus Oil ERP

  • Αυτόματη επικοινωνία με συστήματα Εισροών-Εκροών για τον άμεσο μετασχηματισμό των Αποδείξεων Λιανικής σε άλλο Παραστατικό

  • Δυνατότητα προσυμφωνημένων Τιμών ανά Πελάτη – Ειδικοί Τιμοκατάλογοι (Δήμοι, Δημόσιες Υπηρεσίες, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κτλ)
  • Μαζικός μετασχηματισμός σε Συγκεντρωτικό Τιμολόγιο των Δελτίων Αποστολής σε τρεις κινήσεις
  • Διαχείριση πετρελαίου Θέρμανσης – Διακίνηση με Βυτίο – Τιμολόγηση επί Αυτοκινήτου – Αυτόματη δημιουργία αρχείου για το σύστημα Ήφαιστος
  • Εντατική Λιανική σε touch περιβάλλον για τη κάλυψη της Μικρής Αγοράς – Άμεση Πώληση με τη χρήση bardcode
  • Παρακολούθηση Εισπράξεων – Βάρδιες Χρηστών για τη παρακολούθηση του ταμείου της Επιχείρησής σας
  • Δυνατότητα Loyalty για την επιβράβευση πελατών με τη διαχείριση πόντων – Εκπτωτικά κουπόνια βάσει των συναλλαγών που πραγματοποιούνται
  • Διασύνδεση Υποκαταστημάτων – Προνομιακή Τιμολογιακή Πολιτική πολλαπλών εγκαταστάσεων υπό το ίδιο ΑΦΜ

Ευέλικτη χρήση με κουμπιά - Γρήγορη εξοικείωση του αρχάριου χρήστη στο πρώτο 10λεπτο χρήσης!     

Αποκτήστε περισσότερα με ΤΕΣΑΕ & Pegasus

Οργανώστε την Επιχείρησή σας από τη Τιμολόγηση μέχρι τη Λιανική Πώληση και το Πλυντήριο χωρίς επιπλέον κόστος ανά χρήστη!

Αξιοποιήστε την Εμπορική Διαχείριση Pegasus ERP για τη λογιστική & οικονομική εικόνα του Πρατηρίου σας – Προμηθευτές/Αγορές/Πελάτες/Πωλήσεις/Πολλαπλές Αποθήκες/Δαπάνες/Προγραμματισμός Εισπράξεων – Πληρωμών!

Εξαιρετική διεπαφή με Excel για Εισαγωγή/Εξαγωγή Αρχείων - Εκτυπώσεων – Αναφορών / Σύνδεση με pdf printer για e-Invoice – Καλύπτει κάθε ανάγκη & απαίτηση!

Αναβαθμίστε τις Υπηρεσίες σας & Διεκδικήστε νέο πελατολόγιο με το ενσωματωμένο CRM – Προσφορές /sms /email για να είστε σε επαφή με τους πελάτες σας!

Ικανοποιήστε κάθε απαίτηση του Λογιστή & διευκολύνετε την εργασία του, αξιοποιώντας το διαθέσιμο module Γέφυρες Λογιστικής - Δυνατότητα επικοινωνίας με τις πιο γνωστές Λογιστικές Εφαρμογές!

Δυνατότητα προσθήκης επιπλέον module για πληρέστερη διαχείριση όλων των εργασιών της Επιχείρησής π.χ. Κοινόχρηστα (εάν πραγματοποιείτε Διαχείριση Κτιρίων), Retail για το mini market κτλ!

Συμβατότητα χωρίς περιορισμούς στο hardware (Ταμειακά / Φορολογικούς / Θερμικούς Εκτυπωτές ) – Ελάχιστη απαίτηση για την ορθή εγκατάσταση 2GB RAM! 

Βγείτε Κερδισμένοι με Pegasus Oil ERP 

Προσφέρει :

Διευκόλυνση της καθημερινής ροής των εργασιών

Βελτίωση της παροχής υπηρεσίας

Καλύτερη εικόνα της επιχείρησης στους πελάτες

Έλεγχο του προσωπικού & της καθημερινής λειτουργίας 

- Σύμβαση υποστήριξης για τον πρώτο χρόνο **ΔΩΡΕΑΝ**

2. Ανανεωμένο (Refurbished) Ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC), HP PC ELITE 8000 E8400

Άριστο λειτουργικά. 

Άριστο εμφανισιακά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Επεξεργαστής: 
Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz

Μνήμη RAM: 4GB DDR3
Σκληρός Δίσκος: 250GB  
Οπτικά μέσα: DVD

Επιπρόσθετα: PORTS (10) USB 2.0, (1)SERIAL , (1) VGA, (1) DISPLAY

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 PRO COA Sticker

3. Έγχρωμη Οθόνη (Monitor),HP 20kd 20" LED IPS Monitor Black

Αυτή η οθόνη διαθέτει άρτια τεχνολογία, μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φωτισμού LED με κορυφαία ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση.

Τύπος: Οπίσθιος φωτισμός LED 
• Διαγώνιος: 20 "
• ΔιαστάσεΙς: 45,46 x 19,43 x 37,64 cm 
• Μέγιστη ανάλυση: 1440 x 900

• Τύπος PanelIPS

4. Εκτυπωτής BROTHER HL-1110 Monochrome Laser Printer

Ο HL-1110 της Brother είναι η ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου και χρόνου. Συμπαγής μονόχρωμος lazer εκτυπωτής. Με ταχύτητα εκτύπωσης μέχρι 20ppm, δεν θα είστε σε αναμονή για αυτές τις επαγγελματικές εκτυπώσεις. Υπάρχει επίσης θύρα USB 2.0 πλήρους ταχύτητας, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε και στη συνέχεια να εκτυπώσετε σε λίγα λεπτά. 

 Βασικά Χαρακτηριστικά

 Ταχύτητα 20 σελίδων το λεπτό

 Θύρα Full-speed USB2.0

 Είσοδος χαρτιού 150 σελίδων

 Ανάλυση Εκτύπωσης 2,400 x 600dpi

 Εύκολη αντικατάσταση αναλωσίμων

Εγγύηση : 3 έτη

5. Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι Logitech MK120 Desktop Combo GR & Mouse - Ενσύρματο

To σετ πληκτρολογίου και ποντικιού MK120 είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση με την αξιοπιστία της Logitech. Τώρα μπορείτε να απολαύστε την εμπειρία της άνετης πληκτρολόγισης χάρη στα άνετα και αθόρυβα πλήρους μεγέθους πλήκτρα του ενσύρματου Keyboard & Mouse Logitech MK120. Διαθέτει ευανάγνωστα πλήκτρα που προσαρμόζονται στα δάχτυλα του κάθε χρήστη. Επιπλέον διαθέτει πλήκτρα F που συντομεύουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες, αλλά και πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο για τους υπολογισμούς σας. Με εμφάνιση που εντυπωσιάζει το λεπτό πληκτρολόγιο της Logitech ταιριάζει ιδανικά σε κάθε γραφείο ενώ η ειδική σχεδίαση των πλήκτρων παρέχει αθόρυβη εργασία και spill resistant προστασία για μεγαλύτερη αντοχή. Επιπλέον, με το ασορτί μαύρο οπτικό ποντίκι υψηλής ανάλυσης (1000dpi) μπορείτε να εργαστείτε με άνεση ή να περιηγηθείτε στο internet και τα έγγραφά σας.

967,00 € 920,00 €

Αντί για 939,87 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

(Υπάρχει 2 προϊόντα στην ίδια κατηγορία)