Οικονομικό πακέτο *Κρεοπωλείο* (Πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης & hardware) SYKAS 0419

Κωδικός: SYΚΡ0419
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα

Ολοκληρωμένη λύση για την μηχανογράφηση του κρεοπωλείου σας από την εταιρεία μας, με πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης της εταιρείας TESAEgroup SA και ηλεκτρονικό εξοπλισμό (hardware), από τους μεγαλύτερους οίκους.

Πες Αντίο στα Χειρόγραφα Εύκολα & Γρήγορα. Μηχανογράφησε την Επιχείρηση σου και εξασφάλισε τον Πλήρη Έλεγχο των Πελατών - Προμηθευτών και της Αποθήκης σου!

Ιδανική Επιλογή για Κρεοπωλεία

Περιλαμβάνει:  

1. Πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης, Pegasus Κρεοπωλείο 

Αποφύγετε Υψηλά Πρόστιμα Εξασφαλίστε 100% Διαχείριση Επιχείρησης 

Το Pegasus Κρεοπωλείο ERP Start Up αποτελεί την 1η Εξειδικευμένη Εφαρμογή του Κλάδου με Εξαιρετικές Επιδόσεις που ενσωματώνει στην λειτουργία της όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται στην Λιανική Πώληση Κρέατος σύμφωνα με τον Νόμο Υπ' Αριθμ. 4492/12017, Άρθρο 9, αποτελώντας έτσι την Απόλυτη Λύση Κάθε Σύγχρονου Κρεοπωλείου. Το Ιδανικό Εργαλείο για Κάθε Συνοικιακό Κατάστημα καθώς και για τις Μεγάλες Αλυσίδες του Κλάδου που κάνει την διαφορά προσφέροντας την δυνατότητα Αναγραφής Πληροφοριών στα Παραστατικά όπως το Είδος Κρέατος, το Ακριβές Βάρος καθώς και την Χώρα Προέλευσης! Βελτιστοποίηση Καθημερινών Εργασιών, Άρτια Παροχή Υπηρεσιών & Επιβράβευση Πελατών μέσα από μία Εφαρμογή!

  • Σύνδεση με τα Πιο Δημοφιλή Ταμειακά & Ζυγιστικά της Αγοράς: Ελάχιστες Απαιτήσεις σε Hardware – Εξοικονομείτε Χρήματα – Διασφαλίζετε την Επένδυση σας!
  • Απεριόριστες Θέσεις Εργασίας: Χωρίς Περιορισμό σε Χρήστες ή Επιπλέον Χρεώσεις
  • Άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών – Μείωση Λαθών: Καθολική Διαχείριση Εντατικής Λιανικής (Παρακολούθηση Ταμείου – Βάρδιας Υπαλλήλων)
  • Επαναλαμβανόμενες Πωλήσεις – Πιστότητα Πελατών: Ενσωματωμένο Κύκλωμα Επιβράβευσης Πελατών – Χτίστε Γερές Σχέσεις με τους Πελάτες σας!
  • Παραγωγή / Ανάλωση Α Υλών: Μέσα από τα Παραστατικά Εσωτερικής Διακίνησης διαχειρίζεστε άμεσα τις Αναλώσεις Πρώτων Υλών
  • Διαρκή Ενημέρωση Εφαρμογής: Online Αναβαθμίσεις (Updates) για Πλήρη Υποστήριξη Εφαρμογής σε Νομικές/Λογιστικές Αλλαγές
  • Δυνατότητα Επικοινωνίας Υποκαταστημάτων: 365/24/7 Επικοινωνία μεταξύ των Υποκαταστημάτων σας - Άμεση Ενημέρωση Δεδομένων με το Module P.I.M!
  • Δυνατότητα Διαχείρισης Παρτίδων: Ιχνηλασιμότητα Ειδών & Παρακολούθηση Παρτίδων με το Module Παρτίδες
  • Δυνατότητα Επικοινωνίας με την Εφαρμογή του Λογιστή σας: Μείωση Λογιστικών Εργασιών – Διευκόλυνση Λογιστή! Πώς; Με Απευθείας Εξαγωγή Δεδομένων από την Pegasus Εφαρμογή στην Επιθυμητή Μορφή με το Module Γέφυρες Λογιστικής
  • Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Άμεση Εξυπηρέτηση Πελατών & Καταχώρηση Παραγγελιών από Τηλέφωνο μέσα από την Ίδια Οθόνη στο Ταμείο σας! – Ταχύτητα Εξυπηρέτησης Πελατών, Μηδέν Λάθη μέσω του Module Phone 

Το Ιδανικό Εργαλείο για το Κρεοπωλείο της Γειτονιάς έως τον Ηγέτη του Κλάδου!     

Εύχρηστη Οθόνη Εντατικής Λιανικής Παραμετροποιήσιμη βάσει των Δικών σας Αναγκών – Χρήση Αφής! 

Αυτόματη Επικοινωνία με Εκτυπωτές, Barcode Scanner, Ζυγιστικά

Αναλυτική Εικόνα Βάρδιας Χρηστών – 100% Έλεγχος Ταμείου

Eπιβράβευση Πελατών με Συλλογή Πόντων & Έκδοση Δωροεπιταγών

Εξασφαλίστε Μοναδικές Δυνατότητες 

Διαχείριση Πελατών / Προμηθευτών

Αναλυτική Οικονομική Καρτέλα – Παραστατικά με Καταγραφή Πληροφοριών – Κινήσεις – Υποκαταστήματα – Στόχοι – Τζίρος – Πιστωτικό Όριο

Έλεγχος Εγκυρότητας Στοιχείων ΑΦΜ με Αυτόματη Εύρεση & Ενημέρωση Καρτέλας Πελάτη / Προμηθευτή μέσω Taxisnet!

Διαχείριση Αποθήκης

Στατιστικά/Αναφορές

- Σύμβαση υποστήριξης για τον πρώτο χρόνο **ΔΩΡΕΑΝ**

2. Ανανεωμένο (Refurbished) Ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC), Dell PC OPTIPLEX 390 SFF

Άριστο λειτουργικά. 

Άριστο εμφανισιακά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Επεξεργαστής: 
Intel Core i5 2400
Μνήμη RAM: 4GB DDR3
Σκληρός Δίσκος: 250GB  
Οπτικά μέσα: DVD/RW

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 PRO COA Sticker

Εγγύηση : 2 έτη

3. Έγχρωμη Οθόνη (Monitor),HP 20kd 20" LED IPS Monitor Black

Αυτή η οθόνη διαθέτει άρτια τεχνολογία, μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φωτισμού LED με κορυφαία ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση.

Τύπος: Οπίσθιος φωτισμός LED 
• Διαγώνιος: 20 "
• ΔιαστάσεΙς: 45,46 x 19,43 x 37,64 cm 
• Μέγιστη ανάλυση: 1440 x 900

• Τύπος PanelIPS

4. Εκτυπωτής BROTHER HL-1110 Monochrome Laser Printer

Ο HL-1110 της Brother είναι η ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου και χρόνου. Συμπαγής μονόχρωμος lazer εκτυπωτής. Με ταχύτητα εκτύπωσης μέχρι 20ppm, δεν θα είστε σε αναμονή για αυτές τις επαγγελματικές εκτυπώσεις. Υπάρχει επίσης θύρα USB 2.0 πλήρους ταχύτητας, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε και στη συνέχεια να εκτυπώσετε σε λίγα λεπτά. 

 Βασικά Χαρακτηριστικά

 Ταχύτητα 20 σελίδων το λεπτό

 Θύρα Full-speed USB2.0

 Είσοδος χαρτιού 150 σελίδων

 Ανάλυση Εκτύπωσης 2,400 x 600dpi

 Εύκολη αντικατάσταση αναλωσίμων

Εγγύηση : 3 έτη

5. Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι Logitech MK120 Desktop Combo GR & Mouse - Ενσύρματο

To σετ πληκτρολογίου και ποντικιού MK120 είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση με την αξιοπιστία της Logitech. Τώρα μπορείτε να απολαύστε την εμπειρία της άνετης πληκτρολόγισης χάρη στα άνετα και αθόρυβα πλήρους μεγέθους πλήκτρα του ενσύρματου Keyboard & Mouse Logitech MK120. Διαθέτει ευανάγνωστα πλήκτρα που προσαρμόζονται στα δάχτυλα του κάθε χρήστη. Επιπλέον διαθέτει πλήκτρα F που συντομεύουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες, αλλά και πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο για τους υπολογισμούς σας. Με εμφάνιση που εντυπωσιάζει το λεπτό πληκτρολόγιο της Logitech ταιριάζει ιδανικά σε κάθε γραφείο ενώ η ειδική σχεδίαση των πλήκτρων παρέχει αθόρυβη εργασία και spill resistant προστασία για μεγαλύτερη αντοχή. Επιπλέον, με το ασορτί μαύρο οπτικό ποντίκι υψηλής ανάλυσης (1000dpi) μπορείτε να εργαστείτε με άνεση ή να περιηγηθείτε στο internet και τα έγγραφά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

(Υπάρχει 1 προϊόν στην ίδια κατηγορία)